2011-06-02

DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO!!!

KVIETIMAS Į SEMINARĄ – SĄSKRYDĮ

2011 m. birželio mėn. 17-18 d. (penktadienį, šeštadienį), NBAA kviečia visus bankroto administratorius ( tiek NBAA narius, tiek ne narius) ir jų šeimos narius į VI – ąjį seminarą – sąskrydį.
Seminaro – sąskrydžio vieta: kaimo turizmo sodyba “Pas Algirdą”, esanti prie Gailinto ežero, Piliakalnio km., Raitininkų sen., Alytaus raj. Visą informaciją apie sodybą galite rasti internetiniame puslapyje www.genute.lt . Žemėlapį kaip rasti ir nuvykti iki sodybos rasite internetiniame puslapyje www.atostogoskaime.lt/sodyba-pasalgirda (paspaudę meniu punktą Kontaktai).

Orientacinė seminaro – sąskrydžio programa:

2011 m. birželio 17 d.

12.00 – 17.00 val. atvykimas į sodybą ir registracija.
17.00 val. – seminaro – sąskrydžio atidarymas.
17.05 val. bankroto administratorių kvalifikacinis seminaras:
1. Seminaro tema – “Aktualūs bankroto proceso klausimai”.
2. Seminaro pranešėjai – Administratoriai praktikai.
19.00 val. vakarienė (po vakarienės laisvoji programa, dainos, šokiai, vandens procedūros, sporto užsiėmimai ir kitos visiems malonios pramogos).

2011 m. birželio 18 d.

9.00 val. pusryčiai ( siūlome atsikelti, tikrai nepasigailėsite).
10.00 val. bendravimas su kolegomis, pirtis, maudynės ežere, sporto ir kiti užsiėmimai.

Kainos:

1. NBAA nariui kaina 80 Lt( į ją įeina seminaro apmokėjimas, nakvynė, vakarienė, pusryčiai).
2. Ne NBAA nariui( bankroto administratoriui) kaina 220 Lt( į ją įeina seminaro apmokėjimas, nakvynė, vakarienė, pusryčiai).
3. Kitiems asmenims (šeimos nariai, artimieji, gyvenimo draugai ir pan.) kaina 120 Lt (į ją įeina nakvynė, vakarienė, pusryčiai).

Maistas, alus, nakvynė mūsų, visą kitą – stipresnius ir stipriuosius alkoholinius gėrimus, desertus ir gerą nuotaiką atsivežame patys, visi pagal poreikius, galimybes ir pajėgumą.

Prašome Jus registruotis neatidėliojant, kadangi pakankamai trumpas laikas ir tik nuo Jūsų priklausys tikslesnės programos sudarymas, jos eiga bei paties sąskrydžio organizavimas.

Registruotis tel. 865576086 arba el. p. lbartninkas@gmail.com, info@bankrotai.lt, nurodant atvykstančiųjų ir pageidaujančių nakvynės žmonių skaičių.

Pagarbiai,
NBAA Valdyba